Wer heiratete Mordechai Vanunu?

Kristin Joachimsen heiratete Mordechai Vanunu am .

Mordechai Vanunu

Mordechai Vanunu

Mordechai Vanunu (hebräisch מרדכי ואנונו, * 13. Oktober 1954 in Marrakesch) ist ein israelischer Nukleartechniker.

Er verriet im Jahre 1986 die Existenz des bis dahin geheimgehaltenen Nuklearforschungsprogrammes Israels und damit Indizien für die atomare Bewaffnung des Landes.

 Lesen Sie mehr...
 
Wedding Rings

Kristin Joachimsen

Beschreibung in Deutsch nicht gefunden, wir haben nur eine Beschreibung in Bokmål:

Kristin Joachimsen (født 12. mai 1969) er en norsk teolog, bibelforsker og professor ved Det teologiske menighetsfakultet fra 1. mai 2015.

Hun er utdannet cand.theol. ved Universitetet i Oslo i 1996 og ble dr.theol. samme sted i 2007. Hun har vært førsteamanuensis ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet - siden 2002, og var instituttleder på Institutt for religionsvitenskap fra 2004 til 2009. Hun har deltatt i Det norske bibelselskaps revisjon av Det gamle testamente fra 2006. Ved Universitetet i Tromsø underviste Joachimsen i religionsvitenskapelig teori og metode, Bibelen, bibelhebraisk og jødedom. Ved Menighetsfakultetet har hun primært ansvar for å undervise og forske på Det gamle testamente - Den hebraiske Bibelen.

I 2009 var hun i omtalt i media i forbindelse med at Israel nekter henne å være sammen med kjæresten Mordechai Vanunu. 19. mai 2015 giftet de seg i den tyske menigheten i Redeemer Church i Jerusalem.